Fortell oss om ditt event!

Vi vil gjerne samarbeide med alle arrangementer som passer målgruppen 13-21 i Viken. Dette er alt fra kino, konsert, tegnekveld, neonparty, teaterforestillinger, danseworkshop, LAN-party eller en fotballkamp. Vi ønsker å nå ut med alle slags eventer som ungdom mener er relevant og bra. 

Har du et event som du tror passer? Ta kontakt med oss så vi kan bli bedre kjent og lage en plan som vil fungere for oss begge. 

Hva kan være et event? 

bizzy skiller mellom en aktivitet og et event. Det vil si at en fotballtrening, dansekurs eller en ordinært åpen svømmehall eller pub ikke regnes som et event. Men om det holdes et beach party i svømmehallen eller arrangeres konsert eller brettspillkveld på puben eller fritidsklubben kan dette være et event i bizzy.  

Så om du har et digitalt tegnekurs, en livestream av en konsert, et foredrag eller noe annet spennende ta gjerne kontakt med oss. 

Aldersgrupper og aldersgrenser  

Vi sorterer i tre aldersgrupper: 13-15 år, 16-18 år, 18-21 år. Fortell oss gjerne noe om hvilken aldersgruppe du mener ditt event passer for, om det er 18års aldersgrense og om det da finnes vergeordning.  

Slik får du en rabattavtale 

bizzyrabatten fungerer slik at Viken fylkeskommune betaler tilbake rabatten til arrangøren.  For at vi skal kunne gi rabatt på ditt event inngås det en individuell avtale med bizzyAdministrasjonen. For å få en rabatt kreves det at du kan sende en faktura. 

Å gi en rabatert billett er ikke en forutsetning for å ha et event i appen, og vi tar gjerne imot informasjon om gratiseventer også.   

Du kan skrive til oss direkte her, eller sende en mail til idamo@viken.no eller hanneno@viken.no