Om oss

Hva er bizzy?

bizzy er eventappen for deg mellom 13-21 år som vil oppleve mer kultur i Viken.  

Vi vet at det er stress å følge på alt som skjer på ulike plattformer. Dette ønsket vi å gjøre noe med. bizzy har derfor samlet alle eventer for deg som er mellom 13 og 21 på ett sted! Det er både eventer fra små og store arrangører rundt om i hele Viken. Dette kan være digitale eventer, men også IRL!  

I appen vil du få informasjon om det som skjer og samtidig gi gode rabatter på eventene du ønsker å dra på. Du har mulighet til å filtrere eventer på steder og kategori, og ved å gjøre eventer til dine favoritter vil du få varsler hvis det skjer endringer i eventet du ønsker å dra på.  

Vi ønsker å gjøre hverdagen mindre stress for deg som er ung slik at du kan bruke tiden din på å dra på dine favoritteventer.  

Hvem er bizzy?

bizzy er en del av porteføljen til enhet for ung kultur i seksjon for kulturutvikling i Viken Fylkeskommune.

Ung kultur skal bidra til å skape aktivitet av, med og for unge i alderen 13–30 år. Vi jobber med satsinger, nettverk og kompetanseheving for en ung målgruppe.  

Ansvarsoppgavene omfatter blant annet event-appen Bizzy, UKM i Viken, Imagine, talentutviklingsprogram, Mediefabrikken, tilskudd til økt ung deltakelse og medvirkning og tilskudd til aktiviteter initiert og drevet av unge. Vi gir også tilskudd til piloter eller samarbeidsprosjekter som utvikler kunnskap om unges behov, og som utvikler nye virkemidler og tiltak for målgruppen. 

Ung kultur jobber samtidig kontinuerlig tett med målgruppa og med bizzyCrew.

bizzyCrew  

En elevgruppe fra Åssiden VGS som i valgfaget «Medieutvikling» har bizzy som case, og bistår med markedsføring av appen. Siden oppstart av appen i 2018 har fire elevkull, eller bizzyCrew som de kaller seg, stått på stand, laget reklamefilmer, driftet appens SoMe kanaler og representert appen i en rekke formelle og uformelle forum.  De har designet sine egne gensere, møtt kulturministeren, laget konkurranser og utformet reklamekampanjer.  

I tillegg til å drive markedsføring rettet mot ungdom er bizzyCrew en meget viktig referansegruppe i videreutviklingen av appen. bizzyCrew og Ung kulturenheten bruker ukentlig tid sammen. Dette samarbeidet er en viktig del av satsingen på utstrakt ungdomsmedvirking i arbeidet med appen. 

Bilde av tre jenter med bizzymerch.

Send oss ditt event!

Vi vil gjerne samarbeide med alle arrangementer som passer målgruppen 13-21 i Viken. Dette kan være alt fra konsert, tegnekveld, neonparty, teaterforestillinger, danseworkshop, LAN-party eller et forfattermøte. 

Vi ønsker å nå ut med alle slags eventer som ungdom mener er relevant og bra. 

Bizzyappen skal øke unges tilgang på relevante tilbud og kulturopplevelse, og skal senke terskelen for å delta.

Har du et event som du tror passer?

Send inn ditt event til bizzyappen her.

Ønsker du å søke tilskuddsordningen for å realisere eventet?

Sjekk ut tilskuddsordningene og søk!

Hva kan være et event? 

bizzy skiller mellom en aktivitet og et event. Det vil si at en fotballtrening, dansekurs eller en ordinært åpen svømmehall eller pub ikke regnes som et event. Men om det holdes et beach party i svømmehallen eller arrangeres konsert eller brettspillkveld på puben eller fritidsklubben kan dette være et event i bizzy.  

Så om du har et digitalt tegnekurs, en livestream av en konsert, et foredrag eller noe annet spennende ta gjerne kontakt med oss. 

Aldersgrenser

Bizzy er for alle mellom 13-21 år som betyr at vi også formidler eventer med 18 års aldersgrense. Vi vet at flere scenerom har vergeordning og at samarbeidspartnere har opplevd økt bruk av vergeordning på eventer med Bizzy.