bizzyAdministrasjonen 

bizzy er utviklet og drevet av Viken Fylkeskommune. bizzyAdministrasjonen består i dag av prosjektleder Ida Moen og spesialkonsulent Hanne Myklebost Nordengen. Hanne er vikar for Line Haukland som for tiden er i mammapermisjon.  

I dag jobber vi digitalt og hjemmefra. Når samfunnet åpner opp håper vi på å fortsette med å reise rundt i hele fylket for å nå ut til kommuner, arrangører og lokale aktører. Vi arbeider med utviklingen av ung kultur i Viken Fylkeskommune, sammen med UKM og Mediefabrikken. bizzyAdministrasjonen jobber samtidig kontinuerlig tett med bizzyCrew. 

bizzyCrew  

Bak markedsføringen av bizzy står en elevgruppe fra Åssiden VGS som i valgfaget «Medieutvikling» har bizzy som case. Siden oppstart av appen i 2018 har fire elevkull, eller bizzyCrew som de kaller seg, stått på stand, laget reklamefilmer, driftet appens SoMe kanaler og representert appen i en rekke formelle og uformelle forum.  De har designet sine egne gensere, møtt kulturministeren, laget konkurranser og utformet reklamekampanjer.  

I tillegg til å drive markedsføring rettet mot ungdom er bizzyCrew en meget viktig referansegruppe i videreutviklingen av appen. bizzyCrew og bizzyAdministrasjonen bruker en og en halv dag i uken sammen. Dette samarbeidet er en viktig del av satsingen på utstrakt ungdomsmedvirking i arbeidet med appen.